söndag, augusti 09, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till att avbryta saker man länge planerat

Balla personer avbryter ofta saker de länge har planerat, det är oerhört ballt att få människor omkring en att förvänta sig att man skall göra som man har sagt att man skall göra, för att sedan göra precis tvärtom. Naturligtvis är det ingenting man gör av flit, det är alltid något mycket viktigare som kommer emellan. Sådant är livet för balla personer.

Balla personer är sådana som inte engagerar sig i så pass stora saker att det blir problem för andra när de sedan drar sig ur för att göra något mycket ballare. Balla personer är oftast sympatiska människor som inte gillar att försätta andra människor i bekymmer, så i samma stund som balla personer bestämmer sig för att dra sig ur något ordnar de saker till det bästa för de personer som fortfarande är inblandade i vad som skall göras.

Ingenting blir töntigare av att balla personer från början varit väldigt positivt inställda till vad som skall göras; det är lika ballt att ändå dra sig ur, stundtals till och med ballare än om balla personer ställer sig ganska neutrala.

Balla personer är ytterst medvetna om att planeringsprocessen och utförandet av det planerade sällan går ihop, att det man tänkt att man skall uppleva inte blir det som sedan blir upplevt. Det är ett av de viktigaste skälen till att balla personer agerar så som de gör i situationer som denna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogglista.se