onsdag, september 16, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till de nya strumpbyxorna av lackliknande tyg

De nya strumpbyxorna av lackliknande tyg är självklart ingen höjdare. Den där flirten med BDSM-idéer som modeföretagen håller på med är rätt så töntig. Helt plötsligt springer halva befolkningen runt och tror att de är rockiga. De är naturligtvis inte rockiga, de är idioter.

Strumpbyxor skall bestå av ett vanligt djävla tyg, så att det man bär ser helt vanligt ut; de skall inte bestå av något särskilt glänsande värdelöst tyg som gör att det ser ovanligt ut. Enkel ballhetslogik.

Bara för att alla använder något är det naturligtvis inte per automatik töntigt. Skor är inte töntiga. Kläder över huvud taget. Det fanns en tid då människan inte använde byxor. Byxor är inte töntiga, men de är inte heller nödvändigt balla, bara för att de är byxor.

Lackstrumpbyxorna kommer snart att försvinna, men inte heller då är det ballt att använda sådana. Lackstrumpbyxor kommer förmodligen aldrig att vara balla. Åtminstone inte som klädsel. Den som däremot använder dem att sitta på, den personen kan vara ball, men bara för en stund. Och det måste dessutom se ut att vara något naturligt, något den brukar göra.

3 kommentarer:

  1. Fan ta American Apparel

    SvaraRadera
  2. Det kanske inte är ballt att använde engelska ord, men då måste du säga det korrekta svenska ordet. Strumpebyxor har en fot, vilket dessa "leggings" saknar. Så om du ska vara svensk och ball, så ska du säga cyckelbyxor. Då det under min moders ungdom hette så.

    SvaraRadera

 
Blogglista.se