måndag, oktober 12, 2009

Instruktioner för hur att förhålla sig till veganska burgare

Matregler är ingenting balla personer vanligtvis ägnar sig åt att ta hänsyn till; matregler är alltid töntiga, förutom de matregler som är bestämda av högt uppsatta religiösa ledare. Veganska burgare är inte balla för att tillagandet av dem tar hänsyn till djurs leva eller icke leva, utan för att man kan smälla i nästan vad som helst i dem utan att de upphör att vara veganska burgare. Veganska burgare är ett tillräckligt nytt fenomen för att något fast recept inte kan sägas finnas, och därför kan man härja fritt utan att kunna bli anklagad för att göra något annat än veganska burgare. Total kaotisk frihet kring vad ord egentligen betyder är naturligtvis ingenting balla personer till fullo står för, men det här är ett undantag. Veganska burgare kan innehålla vad som helst, så länge det inte rör sig om animaliska produkter.

Att man inte riktigt hunnit definiera veganska burgare lämnar möjlighet för balla personer att äta veganska burgare hur helst de än behagar. Man behöver inte äta veganska burgare tillsammans med pommes stripes, en cola och lite sladdrig sallad; man kan lite gärna äta dem med brännvin och knäckebröd. Balla personer är sällan intresserad av huruvida någonting verkligen är gott eller inte, utan istället vilken effekt det ger.

Det är ballt att äta fort. Balla personer sitter inte och petar i maten. Det är bara småbarn som petar i maten. Veganska burgare skall ta högst 2,5 minuter att äta, plus ytterligare några minuter för att smälla i sig tillbehören. Dricker, det gör balla personer efter de har ätit. Inte medan.

1 kommentar:

  1. "Det är ballt att äta fort. Balla personer sitter inte och petar i maten"

    Tack! Äntligen får jag vara ball! =D

    SvaraRadera

 
Blogglista.se