onsdag, oktober 07, 2009

Instruktioner för efternamn

Balla personer har inga hippa efternamn, inga namn som de har bara för att skilja sig från mängden, inga von-namn, af-namn eller andra adliga skitnamn, inga engelskklingande namn eller försvenskade namn, inga namn som gör att balla personer blir ihågkomna för deras namn istället för deras ballhet. Balla personer kallas inte för något töntigt efternamn de har, utan för deras förrnamn. Förnamn är mycket ballare än efternamn, förutsatt att inte det också är ett sådant där töntigt var-så-speciell-med-ett-så-speciellt-men-oerhört-fullt-namn.

Balla personer har rediga vanliga jävla namn, namn som alla andra har, vanliga son-namn eller Ek eller något annat vanligt i naturen eller något sådant, Berg kanske. Balla personer håller inte på att presentera sig med sitt fulla namn utan tycker att det räcker alldeles gott och väl med att säga sitt förnamn. Balla personer tänker aldrig på sig själva som en Svensson eller en af Öring, för balla personer känner aldrig någon större familjär känsla med sitt släkte; en ball person tänker alltid på sig själv i första hand som en ball person och kan identifiera sig med alla balla personer i världen, snarare än balla personens släktingar.

Det är sjukt töntigt att byta namn! Balla personer som råkar heta något töntigt, får helt enkelt inte byta sitt namn, utan för nöja sig med att fortsättningvis inte tala om det för någon, och istället hoppas på att deras ballhet på andra plan täcker upp för töntigheten där.

1 kommentar:

  1. Men vafan! Jag är bland de ballaste jag vet. Och mitt är iaf redigt, enstavigt och är vanligt i naturen. Eller???

    SvaraRadera

 
Blogglista.se